Saturday, 23 November 2013

Last Day of school ♥

Sedih sangat bila kena ke luar dari sekolah .. Well, banyak benda kitorang buat last day tu.. Happy gilaa.. Harap2 jumpa dak dak tahun 6 lagi.. Insyallah ♥

   And alhamdulillah dapat 5A :) minta Sains Selangor and MRSM.. Tak lah ramai sangat dapat 5A ...

   But last day tu kitorang tak nangis.. just relax.. haha.. dont know why.. :/ I will miss D.A.S.A.P.I.H ♥ Tak sanggup nak diorang pergi.. xx hahaha.. kay laa.. bye bye ! ♥♥

Friday, 9 August 2013

D.A.S.A.P.I.H

    DASAPIH the name :) We are such as CRAZY bestfriends :3
Yeahh .. sebelum nie DASAP ~ But , now we're -DASAPIH- :
Diana , Ain -Me- , Sabreena , Adleena , Syarifah , Iman , Harris :) 
We just made DASAPIH clothes ;) Tak adalah lawa mana pun -,- simple je ~ Hahahahaha ... Okay , Now lets me tell you about us :) 
Diana : She is PRINCESS of DASAPIH ... Kalau dia marah , mak aii .. memang
               seram ..
Ain : I don't know how is me :3 
Sabreena : Kuat marah , suka buli Syarifah and dia selalu cakap letak '$' dekat DASAPIH :p
Adleena : Kuat membebel :3 my GOSIP partner :p and  kuat sangat sangat
sangat buat drama :*
Pah : My crazy girl :* Always be my tempat melepaskan perasaan :D
Iman : My bro !!!!!!!!!!!!!!!! Kuat merajuk :3 but , he always with me .. :3 eh ,
               entah lah xD
Harris : Bieber :D #Swag all time :3 and I love he as my brother :) since
                 6 tahun kitorang kawan :D heeeeeeeeeeee :*




FOREVER DASAPIH :**




Friday, 3 May 2013

DASAP

kenal DASAP?? ahah.. DASAP tu daripada Diana,Ain,Sab,Ad,Pah :) we are awesome.. :3 ahaha.. yang cantik Diana..kuat marahh? Ain.. kuat pukul Sab.. :3 kuat bebel Ad . :P macam ibu .Syarifah.. haaha..
 

Thursday, 2 May 2013

About Me :)

Nama saya Nur Ain Maisarah Bt. Zainundin Paizal~ ramai orang mengenali saya dengan nama Ain and Sarah.. nak tau lebih lagi?? ;3 go to my Twitter- @AinMaisarah14 and follow me?! :) fB? em,,sorry dah tak buka.. ._. hahaha.. school? Sekolah Kebangsaan Tropicana (2013) ~ well.. this is my last year at SKT.. :( so sad.. :'( btw.. I LOVE someone that not at here~ hmm, at Kuantan.. lolololo.. jauh kan? :) hmm.. saya buat blog untuk memenuhi masa lapang saya.. kalau ada apa2 saya update k? :)